De Smaakmakers

Wij zijn trots op het ruime en kwalitatieve aanbod in de horeca en agrosector in de regio Venray en geloven in de kracht van een lekker, gezond, vers en lokaal aanbod. Agrariërs leveren de lekkerste producten en gepassioneerde koks werken tijdens Smaak! samen - zij aan zij - aan de heerlijkste gerechten.

Horeca

Onze gepassioneerde koks van lokale restaurants werken tijdens Smaak! samen - zij aan zij - aan de heerlijkste gerechten.

Bekijk de smaakmakers

Agro

Onze gepassioneerde agrariërs zorgen tijdens Smaak! voor verse lokale ingrediënten en vertellen jou graag alles over de herkomst van hun mooie producten.

Bekijk de smaakmakers

Waarom Smaak!

Wij willen iedereen kennis laten maken met de smaak van Venray. Wij zijn trots op het ruime en kwalitatieve aanbod in de agrosector en horeca in Venray en geloven in de kracht van een lekker, gezond, vers en lokaal aanbod. Ons ultieme doel is dat onze boeren, koks en consumenten elkaar blijven opzoeken voor de meest smakelijke gerechten, geproduceerd in Venray. Zowel in één van de vele restaurants als thuis.

Meer over Smaak!

Samen smaakvol, zonder verschillende agro- en horecadeelnemers en onze sponsoren zou er geen SMAAK! zijn. Samen laten we zien wat de regio van Venray te bieden heeft.

© 2019
Created by