Onze Smaakmakers | Agro

Wij zijn trots op het ruime en kwalitatieve aanbod in de agrosector in Venray en geloven in de kracht van een lekker, gezond, vers en lokaal aanbod. Deze gepassioneerde agrariërs zorgen tijdens Smaak! voor verse lokale ingrediënten en vertellen jou graag alles over de herkomst van hun mooie producten.

Melkveebedrijf Custers-Keursten

We willen je verrassen met lekkere, onderscheidende toetjes en zuiveltussendoortjes van onze boerderij. Met als basis natuurlijk de volle melk van onze koeien: vers uit de koeltank getapt en direct verwerkt in onze moderne zuivelkeuken.

Bekijk website

Oma's Kip

Onze kippen worden gehouden op een diervriendelijke manier. Zo krijgen onze kippen graan uitgestrooid om lekker te kunnen scharrelen. Balen stro om mee te spelen en een heuse uitloop naar buiten, onze “Kippenspeelplaats”.
Haal daarom Oma’s Kip in huis!

Bekijk website

Hubers Lekkere Eieren

Handje Gezond

De allerlekkerste blauwe bessen uit de Limburgse Peel. Dat is waar het allemaal om draait bij Handje Gezond en bij familie De Kleijne. 'Wij willen zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de allerlekkerste blauwe bessen'.

Bekijk website

People's Farm

Bekijk website

Edelbrons

Bekijk website

Boer Ruud

BoerRuud staat voor een lokaal varken dat gevoed wordt met reststromen uit de lokale aardappel-, bier- en mosterdproductie en producten uit de lokale zuivel- en bakkerij-industrie. Deze smakelijke grondstoffen een positieve uitwerking op de smaak van het vlees.

Bekijk website

Jeuken de Swart

Wij telen aardbeien en asperges, die in het seizoen dagelijks te verkrijgen zijn in onze verswinkel aan de stationsweg 82 in Oostrum. In onze verswinkel kan de klant zijn keuze maken op basis van smaak, vertrouwen en beleving in plaats van puur op prijs.

Bekijk website

Imkerij Cox

Wij staan garant voor professionele bestuiving en advies op maat in de tuinbouw zoals zacht en hard fruit, groenteteelt en de zaadteelt. En natuurlijk moet je voor de lekkerste honing en bijenproducten bij Imkerij Cox zijn.

Bekijk website

Maak ook kennis met onze horecabedrijven!

© 2019
Created by