Onze Smaakmakers | Horeca

Wij zijn trots op het ruime en kwalitatieve aanbod in de horeca in Venray en geloven in de kracht van een lekker, gezond, vers en lokaal aanbod. Gepassioneerde koks van deze restaurants werken tijdens Smaak! samen - zij aan zij - aan de heerlijkste gerechten.

Pannenkoekenhuis de Perdstal

Bekijk website

Hotel de Zwaan

De Zwaan staat voor no-nonsens, met de enige echte essentie en dat is het eten, met een juiste kwaliteit en professionele service.  Je proeft de passie.  Goed en ambachtelijk, met respect voor dier en plant. Van kop tot staart verrassend.

Bekijk website

Lekkurr

Lekkurr®…proeven, genieten & meer! Verrassen! Daar is het ons om te doen. Van een goed verzorgde brunch thuis tot aan een megafeest met toeters en bellen, alles kan. Geen uitdaging gaan we uit de weg, we zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven!

Bekijk website

Wijn Bistrobar Samen

Bekijk website

De Eetkamer

Een klein, gemoedelijk restaurant met een jong en energiek team, gespecialiseerd in al het lekkers uit zee. Fruits de mer, oesters, zeetong, kreeft, vis à la plancha…een kleine greep uit de gerechten die hier dagelijks over de pass gaan.

Bekijk website

BRL

De wereld rond en toch niet verder weg hoeven te gaan dan Venray, dat typeert Roel Linssen als de kok en eigenaar van Bij Roel Linssen. Een restaurant waarbij entourage, keuken en bediening naadloos op elkaar aansluiten.

Bekijk website

De Beejekurf

Bekijk website

Gastrobar TOF

Wij willen onze gasten een echte avond uit bezorgen in een mooie en gastvrije omgeving.  In een warme ongedwongen sfeer kun je kiezen uit een 20 tal gerechten veelal met een Aziatische knipoog die als tussengerecht geserveerd worden waardoor je meerdere gerechten kunt proeven.

Bekijk website

Hotel Café Hulsman

Hulsman is van alle markten thuis, een vertrouwde plek waar je terecht kan voor lunch, diner en borrel, ook zijn wij hét adres voor catering/verzorging feesten op maat en verhuur horecamateriaal.
Met andere woorden, alles kan bij Hulsman!

Bekijk website

Maak ook kennis met onze agrobedrijven!

© 2020
Created by